Antemăsurătoarea în Construcții – Rolul și Eficientizarea cu Ajutorul programului eDevize și Machine Learning

Orice proiect de construcții de succes se construiește pe o fundație solidă și este susținut de un schelet puternic.

În acest sens, antemăsurătoarea constituie unul dintre pilonii centrali ai acestui schelet, fiind esențială pentru o planificare corectă și o bugetare eficientă a proiectului. În epoca digitală în care trăim, putem apela la tehnologie pentru a eficientiza acest proces și – ce mod mai bun de a face asta decât prin intermediul programului eDevize?

Combinată cu puterea machine learning, eDevize poate transforma modul în care se realizează antemăsurătorile în cadrul proiectelor de construcții. Haideți să explorăm împreună acest subiect.

  1. Structurarea Proiectului cu ajutorul eDevize: Structurarea financiară a proiectului este unul dintre primii pași în procesul de antemăsurătoare. Aici, eDevize se dovedește a fi un instrument indispensabil, oferindu-ți posibilitatea de a defini structura proiectului în funcție de etape și categorii relevante. Astfel ajungi să ai o imagine clară a resurselor necesare pentru fiecare parte a proiectului.
  2. Documentarea materialelor și utilajelor: În al doilea rând, eDevize te ajută să documentezi în detaliu materialele și utilajele necesare pentru fiecare etapă a proiectului. Acest lucru nu numai că elimină ambiguitățile, dar asigură și o înțelegere clară a cerințelor de către toți participanții la proiect.
  3. Utilizarea Machine Learning în Măsurători: Unul dintre aspectele cele mai inovatoare ale eDevize este utilizarea machine learning pentru a îmbunătăți procesul de antemăsurătoare. Prin analizarea datelor istorice și selectiilor facute în trecut, platforma automatizează complet modul în care se face antemăsurătoarea.
  4. Norma de Cost – Selectare și Utilizare: Funcționalitatea eDevize de a permite selectarea unui număr multiplu de norme de cost pentru o anumită operație din antemăsurătoare simplifică semnificativ procesul. Programul va ține cont de această normă de cost în estimările viitoare, asigurând astfel coerență și precizie în antemăsurătoare.
  5. Monitorizarea și Actualizarea Continuă: Cu eDevize, poți monitoriza costurile reale pe măsură ce proiectul avansează, actualizând astfel antemăsurătoarea în mod constant. Acest lucru ajută la o gestionare mai bună a bugetului și permite ajustări rapide în funcție de orice abateri ar putea să apară.

Implementarea eDevize în procesul de antemăsurătoare poate transforma radical modul în care proiectele de construcții sunt planificate și bugetate.

Îmbinând tehnologia avansată cu tehnici de machine learning, eDevize promite o precizie și o eficiență sporite în estimările de cost.

Antemăsurătoarea nu mai este doar un pas necesar în procesul de construcție, ci devine un instrument puternic, care poate susține realizarea de proiecte de calitate, finalizate în timp și în buget.

Într-o lume în continuă evoluție, adaptarea și adoptarea tehnologiei pot face diferența între succes și eșec în domeniul construcțiilor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments