Cariere//Coordonator Sales Development

Coordonator Sales Development

Full time, Bucuresti

Căutăm Sales Development Coordinator care să ne ajute să demonstrăm valoarea eDevize unui număr cât mai mare de potențiali clienți.

În următorii 10 ani vrem să devenim #1 în digitalizarea construcțiilor, (reinventând procesele din domeniu) pentru a eradica pierderile.

Producem și comercializăm cel mai mare software din România pentru evaluarea și ofertarea lucrărilor de construcții. Iar biroul principal al companiei este în Bucureșți. Vindem către companii de construcții și proiectare, de la mărime medie la cei mai mari din domeniu, și suntem pe piață de peste 12 ani.

În fiecare din ultimii 4 ani am crescut cât toți restul competitorilor la un loc. Asta pentru că suntem în mod constant focusati pe inovație și pe soluții care schimbă jocul. Am creat și lansat o soluție care elimina peste 60% din muncă de ofertare în sectorul public. Și de curând am lansat primul produs de ofertare în construcții din România dedicat sectorului privat. Suntem ultimii intrați pe piață programelor de devize și am ajuns în 2023 pe primul loc.

Pe postul de Sales Development Coordinator vei fi responsabil de 3 obiective importante:

 • Să creșți numărul de lead-uri generate prin cold calling
 • Să creșți numărul de lead-uri calificate
 • Să generezi noi oportunități de business prin observarea într-un mod activ a comportamentului clienților și anticiparea nevoilor viitoare

Vei avea un set de responsabilități pe care să le realizezi, dintre care cele mai importante sunt următoarele:

 • Să te asiguri că în fiecare trimestru cel puțîn o persoană din echipa urcă pe nivelul următorul de performanță și salariu, conform schemei noastre de KPI.
 • Să ai lunar, o rată de conversie a lead-urilor calificate de minim 14%.
 • Să transmiți trimestrial către Directorul de Marketing 1 feedback de îmbunătățire a procesului de calificare a lead-urilor.
 • Să verifici săptămânal că scripturile de calling sunt respectate.
 • Să selectezi și intervievezi toți potențialii angajați pentru rolul de sales development representative.

În companie avem 5 valori importante după care ne ghidăm. Aceste valori sunt reflectate în deciziile noastre, în responsabilități și în modul în care facem business:

 • Nu suntem dispuși să facem compromisuri în a spune adevărul unui client chiar dacă suntem nevoiți să-l pierdem.
 • Nu suntem dispuși să lăsăm problemele observate nerezolvate chiar dacă suntem nevoiți să consumăm mai mult timp cu ele.
 • Nu suntem dispuși să nu ne asumăm greșelile chiar dacă asta înseamnă să ne șifonăm imaginea.
 • Nu suntem dispuși să nu ne inflorim meritele personale chiar dacă asta înseamnă să muncim mai mult pentru a avansa în carieră.
 • Nu suntem dispuși să nu vorbim lucrurile pe față chiar dacă asta înseamnă să avem discuții mai puțin confortabile.

Dacă ți-a plăcut acest anunț însă nu ești omul potrivit pentru el, ai șansa să câștigi 500 de euro premiu dacă ne recomanzi persoana potrivită. Tot ce ai de făcut este să trimiți acest anunț către oamenii care tu consideri că se potrivesc, iar dacă trec de interviuri și de perioada de probă, atunci premiul este al tau.

Însă, dacă consideri că poți să îți îndeplinești responsabilitățile și că ți se potrivesc valorile noastre, atunci abia așteptam să ne auzim cu tine.

Completează formularul de mai jos pentru a aplica .