Cariere//Inginer de oferare/Specialist Devize

Inginer de oferare/Specialist Devize

Full time, Bucureşti

Despre noi

În următorii 10 ani vrem să devenim #1 în digitalizarea construcțiilor, reinventând procesele din domeniu pentru a eradica pierderile.

Producem și comercializăm cel mai mare software din România pentru evaluarea și ofertarea lucrărilor de construcții. Biroul principal al companiei este în București. Vindem către companii de construcții și proiectare, de la mărime medie la cele mai mari din domeniu, și suntem pe piață de peste 12 ani.

Realizările noastre notabile

În fiecare din ultimii 4 ani am crescut cât toți restul competitorilor la un loc. Asta pentru că suntem în mod constant focusați pe inovație și pe soluții care schimbă jocul. Am creat și lansat o soluție care elimină peste 60% din munca de ofertare în sectorul public. De curând, am lansat primul produs de ofertare în construcții din România dedicat sectorului privat. Suntem ultimii intrați pe piața programelor de devize și am ajuns în 2023 pe primul loc.

Pe postul de Inginer ofertare/Specialist devize vei fi responsabil de 4 obiective importante:

  • Să creezi noi tehnologii/articole de cost pentru programul eDevize
  • Să asiguri corectitudinea tehnologiilor/articolelor de cost deja existente
  • Să creezi șabloane de lucrări pentru utilizatorii eDevize
  • Să colaborezi cu producătorii de materiale de construcții pentru a actualiza prețurile
  • Să generezi rapoarte despre prețurile medii din piață

În companie avem 5 valori importante după care ne ghidăm. Aceste valori sunt reflectate în deciziile noastre, în responsabilități și în modul în care facem business:

  • Nu suntem dispuși să facem compromisuri în a spune adevărul unui client chiar dacă suntem nevoiți să îl pierdem.
  • Nu suntem dispuși să lăsăm problemele observate nerezolvate chiar dacă suntem nevoiți să consumăm mai mult timp cu ele.
  • Nu suntem dispuși să nu ne asumăm greșelile chiar dacă asta înseamnă să ne șifonăm imaginea.
  • Nu suntem dispuși să ne înflorim meritele personale chiar dacă asta înseamnă să muncim mai mult pentru a avansa în carieră.
  • Nu suntem dispuși să nu vorbim lucrurile pe față chiar dacă asta înseamnă să avem discuții mai puțin confortabile.

Dacă ți-a plăcut acest anunț însă nu ești omul potrivit pentru el, ai șansa să câștigi 500 de euro premiu dacă ne recomanzi persoana potrivită. Tot ce ai de făcut este să trimiți acest anunț către oamenii pe care tu îi consideri potriviți, iar dacă trec de interviuri și de perioada de probă, atunci premiul este al tău.

Însă, dacă consideri că ești omul potrivit care să ne ajute să dublăm numărul de leaduri calificate, că poți să îți îndeplinești responsabilitățile și că ți se potrivesc valorile noastre, atunci abia așteptăm să ne auzim cu tine.

Completează formularul de mai jos pentru a aplica .