PRINCIPIILE OFERTĂRII DE SUCCES

Principiul 50 | Lucrările private – calitate versus cost.
Unde ne poziționăm?

Într-o piață în care lucrările private din România sunt negociate la sânge de către dezvoltatori, companiile de construcții se confruntă cu o provocare majoră: lipsa instrumentelor necesare pentru a determina rapid și precis costul real al următoarei investiții.

Acest aspect nu doar că întârzie proiectele, dar poate duce și la pierderi financiare semnificative, atât pentru dezvoltatori, cât și pentru beneficiari.

Necesitatea instrumentelor automate de estimare și ofertare

În contextul actual, există o nevoie acută pe piață pentru tool-uri automate de estimare și ofertare care să eficientizeze și să transparentizeze întregul proces. Aceste instrumente nu doar că ajută la calcularea rapidă a costurilor, dar și la oferirea unor estimări precise, ceea ce duce la negocieri mai corecte și la un control mai bun al bugetului.

eDevize – soluția pentru o ofertare de succes

În acest context, eDevize vine în întâmpinarea nevoilor companiilor de construcții cu o soluție menită să îmbunătățească procesul de ofertare și să ofere un control mai bun asupra costurilor:

1. Estimări precise și rapide:

companiile de construcții pot genera estimări precise și detaliate într-un timp foarte scurt, eliminând incertitudinile și surprizele neplăcute.

2. Transparență în negocieri

firmele de construcții pot oferi beneficiarilor estimări clare și transparente privind costurile, facilitând astfel negocieri corecte și echitabile.

3. Managementul costurilor

eDevize permite companiilor să monitorizeze și să gestioneze costurile pe tot parcursul proiectului, asigurându-se că bugetul este respectat și că orice deviere este identificată și corectată la timp.

eDevize – soluția pentru o ofertare de succes

Pentru utilizatorul final al construcției, eDevize oferă următoarele avantaje:

Claritate și control:

beneficiarii pot primi de la constructori estimări detaliate realizate cu ajutorul eDevize, având astfel o imagine clară asupra costurilor încă de la început.

Decizii informate:

cu acces la date precise și actualizate, beneficiarii pot lua decizii informate, reducând riscurile financiare și asigurând succesul proiectului.

Eficiență și economie de timp:

Prin automatizarea proceselor de estimare și ofertare, beneficiarii economisesc timp prețios, putând să se concentreze pe alte aspecte esențiale ale proiectului.

Ce să ceară beneficiarii de la constructori?

Estimări detaliate realizate cu tooluri automate:

asigurați-vă că estimările oferite sunt precise și bazate pe date concrete.

Transparență totală

cereți constructorilor să ofere informații clare și detaliate privind toate costurile implicate.

Monitorizare continuă a costurilor

insistați asupra unui sistem de monitorizare a costurilor pe tot parcursul proiectului, pentru a evita depășirea bugetului.

Utilizarea unor instrumente automate de estimare și ofertare, precum eDevize, poate transforma modul în care sunt negociate și gestionate lucrările de construcții în România.

Prin adoptarea acestor soluții, toate părțile implicate pot beneficia de transparență, eficiență și control mai bun asupra costurilor.