Principiile ofertarii de success

Principiul 19 | Inteligenta artificiala este cheia imbunatatirii productivitatii

Te-ai gandit pana acum cum ar arata viitorul apropiat in ceea ce priveste realizarea ofertelor?

Inteligenta artificiala (IA) integrata in sistemele si fluxurile de estimare si ofertare va aduce imbunatatiri semnificative in reducerea timpului si in eficienta cu care se vor realiza aceste oferte.

Iata cum:

1. Realizarea Automata a Retetelor din Normele din Deviz

IA poate transforma procesul de elaborare a devizelor prin faptul ca poate:

  • extrage informatii esentiale din documentele de proiect,
  • corela automat articolele cu normele din deviz pentru a genera retete precise in timp real.

2. Estimarea Automata a Costurilor

Utilizand date istorice si cunostinte actuale, IA ofera estimari de costuri mai precise si consistente. Avantajele includ:

  • luarea in calcul a variabilelor precum fluctuatiile pietei si schimbarile in preturile materialelor;
  • Reducerea erorilor umane in estimari, conducand astfel la o planificare financiara mai precisa si la evitarea suprataxarilor sau subevaluarilor proiectelor.

Esti pregatit sa folosesti instrumentele de Inteligenta artificiala?

Adoptarea la scara larga a Inteligentei Artificiale poate creste productivitatea cu cel putin 80%, contribuind la dezvoltarea sustenabila si la progresul continuu al modului in care se realizeaza ofertele, dar si al domeniului constructiilor in general.

Anularea facilitatilor fiscale in Romania pentru constructii inseamna ca vom fi fortati sa crestem productivitatea, iar un instrument precum IA va fi mai mult decat bine venit.

eDevize se pregateste sa revolutioneze industria constructiilor prin digitalizarea proceselor de ofertare cu Inteligenta Artificiala integrata.

In curand, vei avea oportunitatea de a explora modul in care IA poate aduce eficienta, precizie si inovatie in procesul de elaborare a devizelor si ofertelor.