Principiile ofertarii de success

Principiul 20 | Invatarea facilitatilor avansate se realizeaza treptat

Pentru familiarizarea cu facilitatile avansate ale unui program de ofertare, invatarea treptata este esentiala, deoarece asigura o asimilare completa a cunostintelor si permite participantilor sa aplice cu succes aceste facilitati in contextul lor specific. Acest proces de invatare graduala are numeroase beneficii, in contrast cu abordarile mai scurte si mai superficiale.

O durata de invatare mai lunga are avantajul timpului, care trebuie sa fie suficient pentru a intelege in profunzime conceptele si functionalitatile programului de ofertare. Cu cat perioada de instruire este mai scurta, cu atat riscul de a deprinde cunostinte superficiale si de a uita rapid informatiile este mai mare. Prin urmare, invatarea treptata permite participantilor sa asimileze mai bine informatiile si sa le memoreze intr-un mod viabil.

Cu cat durata de invatare si consolidare a cunostintelor este mai lunga, cu atat implementarea unor fluxuri de lucru automatizate in cadrul companiei va avea un succes mai mare.

Experienta cu companiile care au participat la cursuri de o zi sau in sesiuni individuale demonstreaza ca, in multe cazuri, cunostintele nu sunt pastrate sau aplicate in mod eficient din cauza lipsei timpului si a oportunitatii de a le consolida.

eDevize.ro abordeaza aceasta problema prin oferirea unui program personalizat de invatare intensiva, care se intinde pe o perioada de 5 luni. Acest timp extins permite participantilor sa inteleaga, sa exerseze si sa implementeze treptat facilitatile avansate ale programului de ofertare in mediul lor de lucru. Scopul este de a atinge un prag de cel putin 80% din automatizarea fluxurilor de ofertare pana la finalul programului.

Aceasta abordare nu doar maximizeaza retentia cunostintelor, ci si contribuie la cresterea eficientei operationale in cadrul companiilor. Prin invatarea treptata si consolidarea abilitatilor pe termen lung, companiile pot sa-si optimizeze procesele de ofertare si sa obtina beneficii semnificative in termeni de eficienta, precizie si satisfactia clientilor.

Din pacate, in multe companii, prevaleaza mentalitatea „lasa ca merge si asa”, insa acest mod de a face afaceri nu este sustenabil pe termen lung.

Tu ce crezi despre oportunitatea de a te implica intr-un astfel de program pentru implementarea facilitatilor avansate de la ofertare?