PRINCIPIILE OFERTĂRII DE SUCCES

Principiul 21 | Codificarea unică este esențială pentru fluxuri eficiente de lucru

Codificarea internă unică în construcții este esențială pentru menținerea consistenței în proiectele de construcții.

Prin acest cod unic, resursele sunt gestionate eficient, costurile sunt monitorizate cu precizie, iar procesul de achiziție devine mai strategic. Acest sistem este o bază solidă pentru conectarea cu ERP-urile, asigurând fluxuri de lucru fără probleme și date actualizate în timp real, esențiale pentru o gestionare eficientă a investiției.

Pentru a asigura codificarea unică eDevize, punem la dispoziția utilizatorilor un sistem de diagnosticare a investiției.

Acest sistem ajută la:

1. Eliminarea Ambiguităților:

Cu această funcționalitate, nu există confuzie sau ambiguitate în ceea ce privește atribuirea și utilizarea codurilor pentru diverse resurse. Fiecare cod este unic și corespunde exact unei anumite resurse.

2. Reducerea Erorilor Umane:

Sistemul previne erorile umane, deoarece utilizatorii nu pot introduce manual proprietăți diferite pentru același cod. Acest lucru asigură o precizie mai mare în gestionarea datelor.

3. Raportare și Analize Eficiente:

Datele generate de sistemul eDevize sunt consistente și fiabile, ceea ce face posibilă efectuarea de raportări și analize precise.

4. Integrare cu ERP-uri:

Integrarea cu sistemele ERP devine mai fluidă și eficientă, deoarece datele din eDevize sunt standardizate și consistente. Aceasta permite sincronizarea perfectă a datelor între diferitele aspecte ale gestionării investiției, cum ar fi finanțele, stocurile și achizițiile.