PRINCIPIILE OFERTĂRII DE SUCCES

Principiul 36 | Maximizează eficiența estimării și ofertării cu un spațiu de lucru configurabil

În lumea dinamică de astăzi, eficiența și precizia în estimarea și ofertarea costurilor sunt esențiale pentru succesul proiectelor tale.

Una dintre soluțiile prin care poți oferta într-un mod avansat este să ai un spațiu de lucru configurabil.

Practic, să poți ajusta într-un mod personalizat spațiul de lucru (devizul) oricând, în funcție de ceea ce ai nevoie să afișezi.

Care sunt beneficiile acestui stil de lucru:

Vedere completă și detaliată asupra costurilor: Spațiul nostru de lucru configurabil oferă o perspectivă amănunțită asupra tuturor componentelor de cost ale articolelor tale.

Asta înseamnă că poți avea un control total și o înțelegere clară a structurii de preț – esențială pentru luarea deciziilor informate.

Flexibilitate și ajustare directă a prețurilor: Adaptabilitatea este la îndemâna ta. Cu posibilitatea de a ajusta prețurile direct din spațiul de lucru, poți reacționa rapid la schimbările de piață sau la cerințele specifice ale proiectului, asigurându-te că ofertele tale rămân competitive și relevante.

Configurare personalizată pentru maximă eficiență: Spațiul de lucru eDevize îți permite să configurezi afișarea coloanelor după nevoile specifice: de la preț unitar și total pentru materiale, manoperă, utilaje, până la transport. Mai mult, ai libertatea de a crea coloane personalizate folosind formule proprii, fie că se bazează pe parametri existenți sau pe valori absolute.

Exportul rapoartelor pentru analiză și prezentare: Eficientizează comunicarea prin capacitatea de a exporta rapoarte în Excel, configurate după preferințele tale. Această caracteristică îți permite să partajezi informații esențiale cu echipa, facilitând o înțelegere comună și accelerând procesul de decizie.

Vrei să vezi un model de export? Îl poți descărca de aici:

Care sunt beneficiile acestui stil de lucru:

Timp redus pentru pregătirea ofertelor: Prin centralizarea și automatizarea calculului costurilor, poți reduce semnificativ timpul necesar pentru pregătirea ofertelor.

Precizie îmbunătățită: Elimini erorile umane și te asiguri că toate estimările sunt precise și reflectă realitatea costurilor.

Decizii bazate pe date: Cu o vedere completă asupra structurii de cost, poți lua decizii informate care să maximizeze rentabilitatea proiectelor.

Spațiul de lucru configurabil poate aduce valoare adăugată procesului tău de ofertare.