PRINCIPIILE OFERTĂRII DE SUCCES

Principiul 42 | De ce participarea la Forumul Construcțiilor ’24 este esențială pentru tine?

Participarea la Forumul Construcțiilor reprezintă o oportunitate valoroasă pentru profesioniștii din domeniul construcțiilor pentru a-și îmbunătăți și eficientiza procesele de ofertare din cadrul companiilor lor.

Acest forum adună experți recunoscuți și lideri de opinie din industrie, oferind participanților acces la cunoștințe de ultimă oră și la cele mai bune practici în domeniul digitalizării și inovării în construcții.

Unul dintre momentele de la Forum care te interesează – pentru că abordează modul în care se realizează ofertarea, este prezentarea eDevize din cadrul panelului
„Digitalizare în termeni concreți”.

Acest segment va oferi o perspectivă detaliată despre cum digitalizarea poate fi aplicată eficient în activitățile zilnice ale unei companii de construcții, cu un accent particular pe procesul de ofertare.

Participanții vor învăța cum să utilizeze tehnologiile digitale pentru a simplifica colectarea datelor, evaluarea ofertelor și comunicarea cu partenerii și subcontractorii, reducând astfel timpul și resursele necesare pentru aceste procese.

Mai mult, sesiunea „Construcții de succes în era digitală”, va merge și mai departe, explorând și mai în detaliu implementarea soluțiilor digitale în cadrul proiectelor de construcții

Această discuție va oferi participanților oportunitatea de a înțelege mai bine impactul pozitiv pe care inovațiile digitale îl pot avea asupra eficienței operaționale din cadrul bugetării, ofertării și al achizițiilor.

Participarea la Forumul Construcțiilor este esențială pentru toți cei care doresc să rămână la curent cu evoluțiile tehnologice din domeniul construcțiilor și să învețe cum să aplice aceste inovații pentru a-și îmbunătăți procesele de ofertare și operațiunile companiei.