PRINCIPIILE OFERTĂRII DE SUCCES

Principiul 43 | Câștigă timp prin propagarea automată a articolelor din devizele tale

În platforma eDevize, inovația și eficiența se îmbină pentru a facilita gestionarea proiectelor de investiții și pentru a oferi soluții tehnologice de top, adaptate nevoilor reale ale profesioniștilor din domeniu.

Prin folosirea funcției avansate de propagare, poți să actualizezi și să sincronizezi automat modificările aplicate unui articol, pe întreaga investiție.

Pași simpli pentru o propagare eficientă:

1. Accesare rapidă

Prin simpla utilizare a meniului, accesibil cu un click dreapta pe articolul dorit, se deschide opțiunea „Propagă norma”.

2. Configurare detaliată

În fereastra dedicată, vei avea posibilitatea să selectezi devizele în care dorești să propagi modificările. Este esențial să specifici criteriile de propagare, cum ar fi codul, descrierea sau unitatea de măsură, pentru a asigura o actualizare precisă și potrivită.

După configurare, modificările recente vor fi propagate automat în toate articolele relevante din cadrul investiției, asigurând coerența și eficiența gestionării datelor.

Această funcție nu doar că economisește timp prețios, dar și minimizează erorile umane, facilitând o gestionare mai eficientă și mai precisă a proiectelor de investiții.

Economisește timp!