Digitalizarea proceselor de estimare

Image by Freepik

Image by Freepik

În lumea dinamică a consultanței tehnice, procesul de estimare a costurilor reprezintă o piatră de temelie, iar eficiența și precizia în acest proces sunt esențiale pentru succesul oricărei companii de consultanță tehnică.

Cu toate acestea, multe dintre aceste companii se confruntă cu provocări semnificative, folosind încă metode tradiționale care sunt susceptibile la erori și consumatoare de timp.

Abordările convenționale, cum ar fi utilizarea Excelului sau a softurilor vechi de deviz, pot duce la inexactități și ineficiențe. Aceste metode, care necesită mult timp și resurse, sunt adesea pline de erori, rezultând în estimări neprecise și costuri neașteptate (și ridicate).

eDevize vine ca o soluție software avansată, proiectată pentru a moderniza și optimiza procesul de estimare. Acesta oferă o serie de funcționalități inovatoare, cum ar fi:

  1. Import automat al listelor de articole din Excel: eDevize permite importul simplu și eficient al listelor de cantități realizate în orice program de proiectare 2D și 3D.
  2. Asociere automată a articolelor cu rețete: bazându-se pe alegerile anterioare, eDevize facilitează asocierea articolelor cu normele de deviz existente sau personalizate.
  3. Șabloane de lucrări personalizabile: utilizatorii pot accesa șabloane pregătite pentru diverse categorii de lucrări și realizate pe baza unor investiții reale.
  4. Crearea de rețete personalizate: utilizatorii pot dezvolta o bază proprie de rețete, bazată pe experiența acumulată în proiecte anterioare.
  5. Grafic Gantt realizat pe baza simularii de timp realizate de program: eDevize realizează o simulare pe baza timpului de manoperă regăsit în devizele existente și, setând numărul de muncitori necesari pentru fiecare task în parte, poți calcula automat durata. Ulterior, poți face exportul direct către Microsoft Projects sau Primavera

Prin utilizarea eDevize, companiile de consultanță tehnică pot economisi timp valoros și pot reduce marja de eroare semnificativ. Instrumentul asigură acuratețe sporită în estimări și un control îmbunătățit asupra costurilor proiectului. În plus, posibilitatea de a construi o bază de date personalizată și actualizată constant este un avantaj major în eficientizarea proceselor pe termen lung.

Pentru a demonstra eficacitatea și flexibilitatea eDevize, compania va organiza un webinar pe 8 februarie, între orele 10:00 și 12:00, oferind o prezentare detaliată a noilor fluxuri de lucru și a modului în care eDevize poate simplifica procesul de estimare.

Înscrie-te și tu la seminar:

Implementarea unui proces bine structurat și automatizat în estimarea proiectelor de construcții este crucial pentru succesul firmelor de consultanță tehnică.

Cu soluțiile sale inovatoare, eDevize reprezintă un pas semnificativ în această direcție, transformând fundamental modul în care aceste companii abordează estimarea costurilor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments