Digitalizarea procesului de ofertare în lucrările de instalații electrice: un salt semnificativ în eficiență cu eDevize

În domeniul lucrărilor de instalații electrice, unde atenția la detalii și precizia sunt de o importanță capitală, procesul de ofertare tradițional se poate transforma adesea într-o provocare majoră, absorbind timp prețios și resurse. Cu toate acestea, în contextul avansului tehnologic și al adoptării instrumentelor digitale, există posibilitatea de a transforma această sarcină într-una mult mai eficientă și mai puțin laborioasă.

Un astfel de instrument inovator este eDevize, o platformă care promite să eficientizeze procesul de ofertare cu cel puțin 60%, oferind o soluție optimă pentru profesioniștii din domeniu.

Automatizarea procesului de ofertare: cum funcționează eDevize?

eDevize este conceput pentru a simplifica și accelera procesul de creare a ofertelor pentru lucrările de instalații electrice, prin automatizarea sarcinilor care, tradițional, necesită mult timp și efort. Caracteristicile principale ale platformei subliniază capacitatea sa de automatizare:

  • Importul automat al listelor de articole: fie că este vorba de liste realizate în Excel sau Bill of Quantities (BOQ), eDevize permite utilizatorilor să importe cu ușurință aceste liste printr-un simplu click, eliminând necesitatea introducerii manuale a datelor și economisind astfel timp semnificativ.
  • Importul automat al formularelor F3: indiferent de formatul lor (PDF, Excel sau Word) și din orice program de deviz, formularele pot fi importate direct în eDevize, facilitând integrarea și gestionarea eficientă a informațiilor necesare pentru ofertare.
  • Modulul SEAP Expert: oferind acces la lucrările de pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) deja importate în program, eDevize facilitează identificarea și ofertarea lucrărilor de interes, precum și preluarea devizelor corespunzătoare.

Crearea automată a propriilor rețete: Utilizatorii pot dezvolta o bază de rețete personalizată, bazându-se pe proiectele anterioare, îmbunătățind astfel precizia și relevanța ofertelor.

Exportul formularelor: Platforma permite exportul formularelor în format Excel pentru beneficiarii privați și conform HG 907/2016 pentru colaboratorii publici, oferind flexibilitate și adaptabilitate la diverse cerințe ale clienților.

Suport și resurse de învățare

Pentru a asigura o tranziție lină către digitalizare, eDevize oferă utilizatorilor acces la o gamă largă de resurse educaționale și suport tehnic. La configurarea contului, clienții primesc un ghidaj personalizat, iar pentru o înțelegere aprofundată a tuturor facilităților platformei, sunt disponibile tutoriale detaliate pe canalul de YouTube eDevize. Mai mult, suportul oferit de eDevize este gratuit, utilizatorii având acces la consultanță personalizată cu specialiștii echipei.

Companii care au încredere în noi

Implementarea eDevize în procesul de ofertare pentru lucrările de instalații electrice a fost deja adoptată de un număr semnificativ de companii de renume din domeniu, care au recunoscut valoarea și eficiența acestei platforme. Printre acestea, se numără:

Aceste companii și-au exprimat încrederea în eDevize, utilizând platforma pentru a optimiza și moderniza procesul de ofertare, demonstrând astfel eficacitatea și valoarea adăugată a digitalizării în acest sector.

eDevize reprezintă o soluție avansată pentru profesioniștii din domeniul instalațiilor electrice, oferind o metodă eficientă de automatizare a procesului de ofertare. Prin adoptarea acestei platforme, companiile pot economisi timp și resurse, îmbunătățind în același timp precizia și calitatea ofertelor.

Cu primele 5 zile de testare gratuite, eDevize invită profesioniștii să experimenteze direct beneficiile digitalizării, marcând un pas important spre optimizarea activității din domeniul instalațiilor electrice.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments