TOGAL.AI: Transformarea estimărilor de cost în industria construcțiilor prin inteligență artificială

Parteneriatul dintre eDevize și TOGAL.AI marchează un moment pivot pentru profesioniștii din construcții, oferind o soluție avansată pentru optimizarea estimărilor de cost. Acesta combină expertiza eDevize în estimări de cost cu tehnologia inovatoare a TOGAL.AI, stabilind un nou standard în acuratețe și eficiență.

Ce este TOGAL.AI și cum funcționează?

TOGAL.AI este un instrument revoluționar de pre-construcție care utilizează Inteligența Artificială pentru a accelera procesul de creare a listelor de cantități, sporind acuratețea acestora până la 98%. Software-ul analizează automat desene arhitecturale, detectând și măsurând caracteristicile relevante, ceea ce permite obținerea antemăsurătorilor într-un timp record.

Beneficiile integrării TOGAL.AI în eDevize:

  • Eficiență îmbunătățită: Automatizarea procesului de estimare scurtează timpul necesar pentru analiza proiectelor, permițându-vă să vă concentrați pe aspectele strategice ale afacerii.
  • Precizie sporită în extragerea listelor de cantități: Tehnologia AI asigură o acuratețe ridicată în analizele instantanee ale oricărui tip de desen, facilitând astfel compararea rapidă a seturilor de desene și cuantificarea schimbărilor.
  • Estimări rapide: Sistemele de machine learning și AI din cadrul eDevize vă ghidează către transformarea rapidă a listelor de cantități în estimări de cost.
  • Prețuri preferențiale: Parteneriatul eDevize cu Togal.AI ne aduce și un preț corespunzător pieței din România.

Utilizatorii eDevize beneficiază de acces la demo-uri și tururi ghidate ale Togal.AI, cu posibilitatea de a testa software-ul gratuit timp de 14 zile.

De ce să alegi TOGAL.AI?

Alegerea TOGAL.AI nu doar că eficientizează procesul de estimare, dar aduce și o serie de avantaje competitive, de la reducerea riscurilor de erori până la optimizarea costurilor și resurselor. Instrumentul este conceput pentru a se adapta la nevoile în continuă schimbare ale industriei construcțiilor, oferind soluții personalizate pentru fiecare proiect.

TOGAL.AI ghidează cu precizie calculațiile de cost în industria construcțiilor, transformând procesul estimativ dintr-o călătorie obositoare într-o navigare eficientă către profitabilitate. Adoptând TOGAL.AI, deschideți calea către o nouă eră a estimărilor de cost, unde precizia, eficiența și inovația sunt la ordinea zilei.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments